Byggeri

Byggeplan for MammenFri

 

Dette er vores plan…, byggeplan.

 

Vi har noget unikt på MammenFri, og det mærker vi alle i det daglige. Selvom MammenFri er god - er tanken altid hvordan MammenFri kan blive endnu bedre. Tiden er kommet til nye fysiske rammer på MammenFri.

 

Byggeprojekterne er opdelt i 4 etaper.

 

Etape 1
  • Allerede nu er der godt gang i 1. etape, som forventes at stå færdig inden jul 2019, så vores børnehaveklasse kan få et dejligt nyt klasselokale. Og så resten af Mammenfri kan få endnu bedre rammer til at udfolde de kreative sider i. Her skal der være et klasseværelse, teknik-rum, toilet og krea-rum, desuden vil der være mulighed for Mammutten (SFO’en) at benytte sig af faciliteterne efter skoletid. Denne etape er hovedsageligt bygget af Forældrehjælp.

Se tegningen af etape 1 og 2 her

 

Her skal der være et klasseværelse, teknik-rum, toilet og krea-rum, desuden vil der være mulighed for Mammutten (SFO’en) at benytte sig af faciliteterne efter skoletid. Denne etape er hovedsageligt bygget af Forældrehjælp.

 

Etape 2
  • Består af renovering og ombygning af Mammutten og kontoret, derudover vil personalet også få et møderum. Forventes at stå færdig i løbet af sommeren 2020, så vi er klar til at tage imod Mammuttens børn når det kolde vejr melder sig.

Se tegningen af etape 1 og 2 her

 

Etape 3

 

  • Bliver et rum til Musik og Mammussen, dette skulle gerne give alle MammenFri’s ildsjæle et lille pusterum, da denne etape ikke skulle være så omfattende. Der vil blive væltet en mur og lavet andet gulv ved det nuværende bibliotek. Denne etape forventes at stå færdig i 2020.

Se tegningen af musiklokale her

 

Etape 4

 

  • Renovering af skolegården. Vi har fået tilsagn om nedrivning af Huset samt Mooncarskuret. Vi er i gang med at søge om at få lov til at etablere et boldbur på arealet. Vi håber på at kunne komme i mål med det projekt 1 halvår 2020. Derudover er ny belægning i skolegården højt på ønskelisten.  

Så snart vi har tegninger af boldbur mm., så kommer det op her

 

Inddelingen i etaper og rækkefølgen, er udtryk for de ønsker vi har. Alt efter hvordan tingene udvikler sig, så kan rækkefølgen ændres, og tidsplanerne ligeså.