Byggeri

Byggeplan for MammenFri

 

Dette er vores plan…, byggeplan.

 

Vi har noget unikt på MammenFri, og det mærker vi alle i det daglige. Selvom MammenFri er god - er tanken altid hvordan MammenFri kan blive endnu bedre. Tiden er kommet til nye fysiske rammer på MammenFri.

 

Byggeprojekterne er opdelt i 4 etaper.

  • Allerede nu er der godt gang i 1. etape, som forventes at stå færdig i april 2019, så alt er klart til at tage imod den nyopstartende 9. klasse i august 2019

Se tegningen af etape 1 og 2 her

 

Her skal der være et klasseværelse, teknik-rum, toilet og krea-rum, desuden vil der være mulighed for Mammutten (SFO’en) at benytte sig af faciliteterne efter skoletid. Denne etape er hovedsageligt bygget af Forældrehjælp.

  • etape 2
    Består af renovering og ombygning af Mammutten og kontoret, derudover vil personalet også få et møderum. Forventes at stå færdig til efteråret 2019, klar til at tage imod Mammuttens børn når det kolde vejr melder sig.

Se tegningen af etape 1 og 2 her

  • etape 3
    Bliver et rum til Musik og Mammussen, dette skulle gerne give alle MammenFri’s ildsjæle et lille pusterum, da denne etape ikke skulle være så omfattende. Der vil blive væltet en mur og lavet andet gulv ved det nuværende bibliotek. Denne etape forventes at stå færdig i 2020.

 

  • etape 4
    Renovering af skolegård, som består af etablering af multibane og ny belægning i skolegården, dermed også nedrivning af hus (der kommer en nedrivningspulje i april 2019, på det tidspunkt vil der blive søgt derom)

 

Alt dette vil gøre de fysiske rammer endnu bedre på MammenFri og desuden vil skolen være rustet til at modtage eventuelle ekstra elever og den nyopstartende 9. klasse - alt det andet har vores personale fuldstændig styr på.