Praktisk info

Hver dag skal børnene sige goddag og farvel til en voksen, når de kommer og går. Såfremt andre end forældrene henter barnet, skal per­sonalet underrettes på forhånd. Ønsker forældrene, at barnet selv skal gå hjem eller transporteres med bus, sker dette kun ifølge aftale med personalet. Disse arrangementer sker på forældrenes eget ansvar.

 

Børn må som udgangspunkt gerne låne telefonen - men kun en gang pr. legeaftale, og kun hvis de selv har de relevante telefonnumre.

 

Vi er meget ude uanset vind og vejr. Det er derfor vigtigt, at børnene har passende overtøj med til årstiden. Vi anbefaler rigeligt skiftetøj, så børnene kan få tørt/rent tøj på, når vi kommer ind.

 

Vi serverer frugt og brød hver eftermiddag ved 14–tiden. Mandag laver vi ofte mad sammen med børnene.

Vi serverer morgenmad hver dag mellem kl. 6.15 og 7.30.

 

Vær venlig at give os besked, hvis jeres barn holder fri en eftermiddag.

 

Vi vil gerne være behjælpelige med at sende jeres barn hjem eller til en fritidsaktivitet (Gymnastik, fodbold mm.). Dette aftales med en Mammutvoksen.

 

Det er et bevidst valg fra vores side at have spilledag hver fredag i Mammutten, så her er det tilladt at spille computer og medbringe en Ipad/tablet hjemmefra (dog på eget ansvar). Den åbenlyse årsag er, at disse medier efterhånden udgør en stor del af børnenes hverdag, og gennem ‘legen’ med disse lærer de meget. Vi oplever samtidig, at der foregår meget socialt omkring en computer. Der er oftest en stor flok børn samlet omkring vores computere, hvor de diskuterer, hepper, griner, deler og lærer af hinanden.